изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:52 EEST
КОМПЛЕКС НА МЕЧТИТЕ    
Култура

Общински детски комплекс – Балчик, обявява конкурс “Комплекс на мечтите”, който се посвещава на 50-годишнината на извънучилищната дейност с децата в града и 10 години от създаването на центъра за работа с деца.



Конкурсът дава възможност на децата свободно да изявят своята фантазия и въображение, като опишат, нарисуват, проектират, моделират своите идеи за Общински детски комплекс на децата през ХХІ век. Желаещите да участват трябва да изпратят своите идеи за “Комплекс на мечтите” под формата на рисунки, скици, лого, идейни проекти, чертежи или макети. В конкурса могат да участват деца и ученици от 5 до 18 години, индивидуално или в екип от 3 до 5 деца, като имат възможност да бъдат ръководени и консултирани от учители, родители.

Критериите за оценка са оригиналност на идеята, приложимост и естетическо оформление. Децата ще трябва да разработят идеята си в 4 раздела – как да изглежда отвън Комплексът на мечтите, отвътре, какви форми на дейност да извършва, както и да направят проект за емблема. За всички участващи ще има много изненади и награди. Крайният срок за представяне на конкурсните разработки е 10 април в Общински детски комплекс.

Боряна БОЖИДАРОВА

 


Сходни връзки

КОМПЛЕКС НА МЕЧТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди