изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:27 EET
ПОБЕДА ЗА МАРИО БРАТОЕВ В ПЪРВИЯ КРЪГ    
СпортВчера в Албена започнаха квалификациите от държавното първенство по тенис на корт в зала за юноши и девойки до 18-годишна възраст. В състезанието се включиха три ракети на добричкия клуб "Изида".

Вчера в Албена започнаха квалификациите от държавното първенство по тенис на корт в зала за юноши и девойки до 18-годишна възраст. В състезанието се включиха три ракети на добричкия клуб "Изида". С отлична игра и победа започна участието си в шампионата Марио Братоев. В първия кръг възпитаникът на Илия Атанасов и Юри Дойчев се наложи над състезателя на "Славия Бомел" Виктор Ташев в изключително оспорван двубой, който продължи три сета. Последната част завърши 6:3 гейма в полза на Марио, който в следващия кръг ще срещне Борислав Бонев от Левски. Другите представители на добричкия клуб отпаднаха в първия кръг на квалификациите. 13-годишният Владислав Матеев загуби с 2:0 сета от по-големия с четири години от него Емил Василев от "Левски", но въпреки това показа добра игра на корта. Турнира напусна и 15-годишният Михаил Атанасов, който бе отстранен от Георги Кънчев от Севлиево. В шампионата цветовете на "Черно море - Елит" /Варна/ защитава добричлията Пресиян Иванов.
Междувременно стана известно, че Държавното първенство за момичета и момчета до 12 години ще започне в морския курорт в понеделник. Както вече писахме, шампионатът трябваше да започне на 8 февруари, но поради обилния снеговалеж и затварянето на пътищата в страната бе отложен. От Юри Дойчев научихме, че "Изида" ще се представи с девет състезатели. Трима от тях - Митко Петров, Десислава Стоянова и Макси Вичева - са включени в основните схеми, а останалите ще започнат състезанието от квалификациите. Това са Юлия Недялкова, Димана Митева, Цветомира Минева, Станислав Александров, Радослав Коев и Дамян Антонов.
 


Сходни връзки

ПОБЕДА ЗА МАРИО БРАТОЕВ В ПЪРВИЯ КРЪГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди