изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:20 EEST
В КАВАРНА СТАРТИРА ПРОГРАМАТА "ПО ЧАША ТОПЛО МЛЯКО И ЗАКУСКА"    
НовиниУчениците от първи до четвърти клас на всички училища от община Каварна вече получават всяка сутрин безплатна закуска и мляко. Миналата седмица са сключени договорите между Дирекция "Социално подпомагане" и директорите на школата от една страна, а от друга между директорите и доставчиците на закуски за съответното училище, съобщи пресаташето на община Каварна Мария Сотирова.

 Закуски, освен в училищата в града, ще има и за децата от Българево, Белгун и Септемврийци. До 10 часа всеки учебен ден малчуганите ще получават закуска и мляко. Директорите на училищата са сформирали комисии от класни ръководители, учители, възпитатели и помощен персонал, които да следят за стриктното раздаване и получаване на храната. Миналата година тази идея е реализирана в НУ "Бр. Миладинови" в Каварна, където общината осигуряваше закуски за децата, припомни М. Сотирова. Начинанието доведе до повишаване на посещаемостта в училище и рязко намаляване на отпадналите от обучението ученици.
 


Сходни връзки

В КАВАРНА СТАРТИРА ПРОГРАМАТА "ПО ЧАША ТОПЛО МЛЯКО И ЗАКУСКА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди