изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:31 EET
ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ МИНИСТЪР РАЗРЕШИ ВТОРА ДАТА    
Образованиеза явяване на писмен изпит на 13 кандидати за директори на общински училища

Министърът на образованието и науката Игор Дамянов е разрешил 13 кандидати за директори на общински училища в Добричка област да се явят на писмен изпит на втора дата - 17 февруари. Това съобщиха от Инспектората по образование в Добрич. НДТ припомня, че за директорските постове на общински училища в областта кандидатстваха 58 души. Провеждането на писмения изпит бе насрочено за началото на февруари, но тогава част от кандидатите не можаха да пристигнат в Добрич заради лошите зимни условия и непроходимите пътища.
В момента писмените работи на кандидатите, които се явиха на първата дата, се проверяват от комисия, включваща двама представители на министерството на образованието, един от общината и двама от инспектората по образование. Следващият етап от конкурса е интервюто, което ще се състои също на 17 февруари. След явяването на писмен изпит, не се прави отсяване на кандидатите, а всички се явяват на интервю. Впоследствие класирането се прави по броя на точките от всеки етап на конкурса.
 


Сходни връзки

ОБРАЗОВАТЕЛНИЯТ МИНИСТЪР РАЗРЕШИ ВТОРА ДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди