изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:08 EEST
НАБИРАТ СЕ РАБОТНИЦИ В ТРАНСПОРТА ЗА ИСПАНИЯ    
ОбществоПоредна оферта за набиране на кандидати за четири професии, три от които в транспорта, за Испания е пристигнала в дирекция "Бюро по труда" в Добрич.

Търсят се електромеханици, водачи на електрокари и мотокари, администратори в транспорта и механици. Водачите на електрокари и мотокари трябва да са от 25 до 35-годишни, да имат минимум две години стаж по професията, категория В и книжка за мотокарист. За механиците офертите са две. Едната е за автомобилни механици, които трябва да са до 45-годишни, да имат две години стаж. Ще се предпочитат кандидати с категория С. По втората оферта няма възрастово ограничение, изискват се обаче 5 години стаж като механик на камион "Волво" и компютърни умения. Администраторите в транспорта трябва да са до 45-годишни, ще се предпочитат кандидати с висше образование и с познания в офисната автоматизация. Те трябва да владеят добре испански, английски, немски или френски език. Елетромеханиците трябва да са между 24 и 35-годишни, да имат минимум две години стаж в поддръжката и ремонта на промишлени хладилни инсталации, изработване на ел.-табла и други специфични изисквания и умения, посочени в конкретната оферта.
Офертите са за работа за една година, с възможност за продължение. Кандидатите могат да получат подборна информация и да подадат молба за допускане до интервю в център "Работа" на ДБТ на ул. "Вардар" 45. Документи се приемат до 11 март, с изключение за кандидатите за администратор, които могат да направят това до 24 февруари.

 


Сходни връзки

НАБИРАТ СЕ РАБОТНИЦИ В ТРАНСПОРТА ЗА ИСПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди