изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:11 EEST
Ивайло Гаврилов: Рамадан Аталай е нашият вариант за президент на БФВ    
СпортДепутатът от ДПС Рамадан Аталай е кандидатът на Опозицията за президент на Българската федерация по волейбол (БФВ). Новината специално за Агенция Фокус съобщи бившата звезда в националния отбор Ивайло Гаврилов, който е един от лидерите на обединените клубове срещу настоящото ръководство на централата.


“Искаме президентът на федерацията да е почетен и да е личност от политиката, съобщи за Фокус Ивайло Гаврилов. – Затов се спряхме на Рамадан Аталай. Той ще бъде почетен президент без административни и управленски функции. Членовете на Управителния съвет, които всъщност ще вършат цялата работа във Федерацията, ще бъдат бивши волейболисти или лица със спортно минало и управленски опит”.
Ивайло Гаврилов съобщи също, че двете основни и големи теми в платформата, която подготвят от Опозицията за Общото събрание, са развитието на детско-юношеския спорт и икономическата програма. Бившата звезда в националния отбор обеща до петък цялата платформа да бъде готова и да стане достояние на медиите.
“Удовлетворени сме от насроченото днес Общо събрание от ръководството на федерацията, каза още Гаврилов. – Посоченият от Управителния съвет дневен ред съвпада с нашите изисквания”.
Ивайло Гаврилов също потвърди, че тази вечер лидерите на Опизицията ще се съберат, за да обсъдят взетите от Управителния съвет днес решения.

Фокус

 


Сходни връзки

Ивайло Гаврилов: Рамадан Аталай е нашият вариант за президент на БФВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди