изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:29 EET
ПРЕСИЯН ИВАНОВ ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА    
СпортДобричкият тенисист Пресиян Иванов - състезател на "Черно море - Елит" Варна стартира с победа на държавното първенство по тенис на корт в зала за юноши до 18 години, което се провежда в Албена.

Добричкият тенисист Пресиян Иванов - състезател на "Черно море - Елит" Варна стартира с победа на държавното първенство по тенис на корт в зала за юноши до 18 години, което се провежда в Албена. В последния кръг на квалификациите за влизане в основна схема добруджанецът елиминира с 2:0 сета Павел Цветков от "Септември"  София. В първата част Пресиян не даде нито един гейм на съперника си, а във втората му "подари" само два гейма. Днес добричлията ще се изправи в първия кръг на основата схема срещу Християн Рангелов от ЦСКА. "Бях поставен под номер 1 в квалификациите и съм радостен, че успях да вляза в основната схема, тъй като за първа година се състезавам при 18-годишните. Целта ми е да се представя добре в шампионата в зала" - каза Пресиян. Водач в схемата е Димитър Кутровски от ЦСКА. На двойки Пресиян Иванов е поставен под номер две в схемата със своя партньор Румен Господинов от Хасково.   
В края на този месец Пресиян заминава на едноседмичен курс за треньори в словашката столица Братислава. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕСИЯН ИВАНОВ ВЛЕЗЕ В ОСНОВНАТА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди