изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:31 EET
ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Днес всичко ще се случва много бързо. Мислете скоростно и не оставяйте събитията да ви изпреварят. И не си забравяйте бързоходните ботуши.
ТЕЛЕЦ - Ще ви се иска да похарчите повечко пари заради собственото си удовлетворение. Внимавайте, лесно може да накупите куп боклуци. Вие по принцип сте разумни, но днес какво ви става...
БЛИЗНАЦИ - Днес е вашият ден. Всички ще ви слушат, така че внимавайте какви нареждания давате. Може да се представите добре навсякъде, стига да не прекалявате с приказките.
РАК - Доста разсеяни сте днес. По-добре да не се захващате със сериозни дела, днес е ден за себепознание и работа над себе си. Можете да поизлезете да подишате свеж въздух.
ЛЪВ - Чудесен ден, ще откриете онова, което сте търсили. Приятелите ще направят останалото. Не прекалявайте със съветите, които раздавате, ставате досадни.
ДЕВА - Днес лесно ще се обиждате на всичко. Това дали не е вътрешен проблем, помислете над този факт. Време е да погледнете на себе си с малко повече чувство за хумор.
ВЕЗНИ - Днес ще се чувствате супер. Време е за забавления и любов. Бъдете себе си, но не се отдавайте на леност и на празни спорове, а творете и създавайте.
СКОРПИОН - Един истински работен ден. Трудно ще вдигнете глава от работа. Хубаво е да намерите кой да ви помогне, защото сами едва ли ще се справите с всичко, което ви е на главата.
СТРЕЛЕЦ - Днес малко неща ще зависят от вас, така че по-добре си "налягайте парцалите". Не "буйствайте" прекалено и бъдете по-мили с околните.
КОЗИРОГ - Малко нервни сте днес и създавате напрегната обстановка около себе си. Опитайте се да се владеете, околните не са длъжни да търпят настроенията ви.
ВОДОЛЕЙ - Днес ще кроите грандиозни планове и ще мислите за мащабни проекти. Хубаво е да не забравяте къде се намирате и да правите и по-земни неща.
РИБИ - Малко несериозно се отнасяте към важните неща и това може да ви създаде проблеми. Бъдете по-отговорни и се дръжте на положение, много хора разчитат на вас, не ги разочаровайте.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2013 Г. - ГОДИНАТА НА ЧЕРНАТА ВОДНА ЗМИЯ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди