изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:48 EEST
УТРЕ "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" ЩЕ ИГРАЯТ С ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК"    
СпортФутболистите на "Добруджа" ще проведат утре последната си контрола преди подновяването на първенството на "Б" група. На стадиона в село Оброчище те ще се изправят срещу състава на "Спартак" /Варна/, който пък ще направи своята генерална репетиция за пролетните мачове. Двата тима имаха уговорена контрола за сряда, но поради липсата на подходящ терен за игра тя не се състоя.

Футболистите на "Добруджа" ще проведат утре последната си контрола преди подновяването на първенството на "Б" група. На стадиона в село Оброчище те ще се изправят срещу състава на "Спартак" /Варна/, който пък ще направи своята генерална репетиция за пролетните мачове. Двата тима имаха уговорена контрола за сряда, но поради липсата на подходящ терен за игра тя не се състоя. За съжаление, десет дни преди началото на втория дял от шампионата се увеличи броят на състезателите, които по една или друга причина не участват в заниманията. Освен Венцислав Желев и нигериеца Окезе последните тренировки паради контузии пропуснаха още защитниците Младен Димитров и Филип Флоров. Поради заболяване извън строя бе и юношата Господин Господинов. От щаба на добричкия клуб информираха, че днес за столицата ще пътуват Младен Димитров и лекарят на отбора Диян Петров. Те имат уговорена среща със известния у нас специалист д-р Мишо Илиев. Очаква се той да постави точна диагноза на футболиста, за да стане ясно кога младият талант ще бъде готов за игра.
Междувременно стана известно, че съперникът на добруджанци в първия пролетен кръг - "Локомотив" /Г. Оряховица/ - е загубил в контролен мач от "Видима - Раковски" с 2:0. Научихме още, че петима състезатели са напуснали тима на "железничарите" . Причина за това били финансовите проблеми в клуба.
 


Сходни връзки

УТРЕ "ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНИТЕ" ЩЕ ИГРАЯТ С ВАРНЕНСКИЯ "СПАРТАК" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди