изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:38 EEST
УСПЕХ ЗА ПРЕСИЯН В АЛБЕНА    
ТуризъмСлужебна победа на държавното първенство по тенис на корт за юноши до 18 години записа добричкият тенисист Пресиян Иванов.

Служебна победа на държавното първенство по тенис на корт за юноши до 18 години записа добричкият тенисист Пресиян Иванов.
Вчера Пресиян трябваше да излезе на корта, за да изиграе мача си от първия кръг на основната схема. Неговият съперник Християн Рангелов от ЦСКА бе дисквалифициран, заради непристойно поведение на корта. В следващия кръг добруджанецът ще се изправи срещу Румен Господинов от Хасково, с когото е в един тандем в турнира по двойки. В индивидуалния шампионат Румен е седми в схемата, а в първия кръг на държавното първенство Румен Георгиев и Пресиян Иванов отстъпиха, независимо от факта, че бяха поставени под номер 2.
Припомняме ви, че след първенствата при юношите и девойките до 18 години, в Албена започват и надпреварите за състезатели до 12 години. В тази възрастова група клуб "Изида" ще има представители и има големи шансове за повече победи в основните схеми при момичетата и момчетата. НДТ
 


Сходни връзки

УСПЕХ ЗА ПРЕСИЯН В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди