изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:28 EEST
Земеделските сили, ВМРО и ССД ще се обединят за предстоящите избори    
ПолитикаСофия. Да има консолидация на земеделските сили и съвместно участие в изборите, както и коалиция между БЗНС-НС, ВМРО и ССД е гласувал Управителният съвет (УС) на БЗНС-НС днес.

Това стана ясно на пресконференция след заседанието на УС на партията, предаде репортер на Агенция “Фокус”. От ръководството на БЗНС-НС уточниха, че предстои главният секретар на партията Анастасия Мозер да финализира и подпише двете споразумения до края на месеца. След подписване на коалиционните споразумения ще продължат усилията за по-нататъшната консолидация на дясноцентристкото пространство. “Аз никога не съм заявявала, че съм непременно за коалиция с Иван Костов, твърдя че по основните си позиции сме най-близко до него. За момента не виждам причина да си подавам оставката. Този път не бях бламирана, така че не се безпокойте за БЗНС - НС”. Така Анастасия Мозер отговори на въпроса ще подаде ли оставка, след като нейното мнение за коалиция с ДСБ не съвпада с това на УС. Мозер напомни, че договори за сътрудничество все още не са подписани, но когато това стане, те ще са базирани на принципа на равнопоставеност. “Стефан Софиянски не може да вземе решение, което не се одобрява от Анастасия Мозер, ако аз съм все още главен секретар на БЗНС, същото се отнася и за г-н Каракачанов”, уточни лидерът на БЗНС-НС.
 


Сходни връзки

Земеделските сили, ВМРО и ССД ще се обединят за предстоящите избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди