изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:51 EET
Пламена Андреева иска титлата при девойките до 20-годишна възраст    
СпортВ Дупница започна републиканското първенство по шахмат за девойки до 20 години. В него участва и най-добрата добричлийка Пламена Андреева, която тази година не само се е прицелила в медалите, а направо в титлата на България.

В Дупница започна републиканското първенство по шахмат за девойки до 20 години. В него участва и най-добрата добричлийка Пламена Андреева, която тази година не само се е прицелила в медалите, а направо в титлата на България.
Пламена иска короната при девойките до 20 години, след като м.г. завърши на второ място в тази възрастова група. Тогава талантливата ни състезателка приключи с равен брой точки с първата, но отстъпи върха, заради по-слаб втори показател. Сега добруджанката е амбицирана да спечели първото място, независимо от факта, че в шампионата ще се включат всички изявени шахматистки.
Претендентки за първата позиция са още: Елица Раева от Русе, Стефи Беникова от Дупница, Звезделина Бонева и Адриана Николова.  Добричлийката многократно ги е побеждавала и това й дава основание да смята, че има реални шансове за първото място. 
Първенството в Дупница ще приключи на 23 февруари и ще се проведе по швейцарската система в седем кръга. СТАДИОН
 


Сходни връзки

Пламена Андреева иска титлата при девойките до 20-годишна възраст | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди