изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:40 EET
БФ "Хандбал" отложи приемането на бюджета за 26 март    
СпортУправителният съвет на Българската федерация по хандбал отложи за 26 март приемането на бюджета за 2005 г. На заседанието на УС бе проведена само дискусия, а гласуването на бюджета ще стане на следващото заседание на УС, след като треньорите на националните отбори представят плановете си за подготовка и лагери.

Управителният съвет на Българската федерация по хандбал отложи за 26 март приемането на бюджета за 2005 г. На заседанието на УС бе проведена само дискусия, а гласуването на бюджета ще стане на следващото заседание на УС, след като треньорите на националните отбори представят плановете си за подготовка и лагери. Министерството на младежта и спорта отпуска 370 000 лв. годишно на хандбалната федерация, но предварителните финансови изчисления показват, че са необходими около 850 000. В тази връзка ръководството преговаря с потенциални спонсори, но до момента няма нищо конкретно подписано. УС не взе конкретно решение и за телевизионното излъчване на мачовете от държавното първенство при мъжете и жените, тъй като в момента се водят преговори. Направени бяха някои промени в структурата на федерацията, като най-важната от тях е, че се обединяват длъжностите старши-треньор на националния отбор и селекционер. Това важи за мъжете и жените, като задачата на треньорите ще бъде, когато не провеждат подготовка или състезания с държавните гарнитури, да обикалят клубовете в страната, да следят за състоянието на играчите и да набелязват потенциални нови попълнения за съставите.
ИА "ФОКУС"/ндт
 


Сходни връзки

БФ "Хандбал" отложи приемането на бюджета за 26 март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди