изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:53 EEST
ОБУЧЕНИЕ ПО РЕГИОНАЛНО ПЛАНИРАНЕ И РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ    
Новиниза представители на общини, неправителствени организации, икономически и социални партньори, културни институции, научни и бизнес-среди от Добричка област ще бъде организирано от 23 до 25 февруари в областната администрация в града.

 То е част от инициативите по проекта "Засилване на партньорството при планирането и усвояването на Структурните фондове и Кохезионния фонд на ЕС", който се реализира съвместно от Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Програмата на ООН за развитие. Проектът е пилотен за България и ще бъде осъществен на територията на Североизточния район за планиране от февруари 2005 до януари 2006 г. Предвидени са три основни етапа. От февруари до март се провеждат семинари  за представителите на общините и областите за разработване на общинските планове и областните стратегии за регионално развитие и за подготовка на проекти за финансиране по програма ФАР и от Структурните фондове и Кохезионния фонд на ЕС. През март и април ще се проведе консултиране на смесените работни групи при работата им върху областните и общински планови документи и върху проектите. Третият етап са обществени обсъждания върху областните стратегии и общинските планове за развитие.
 


Сходни връзки

ОБУЧЕНИЕ ПО РЕГИОНАЛНО ПЛАНИРАНЕ И РАЗРАБОТВАНЕ НА ПРОЕКТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди