изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:53 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБюлетин на РДВР - Добрич, от 21 февруари

През изминалитe две денонощия на територията на РДВР Добрич са регистрирани 8 криминални престъпления.

         1. На 19.02.2005 г. в първо РПУ Добрич е получен сигнал за това, че в гр. Добрич неизвестно лице противозаконно е отнело л.а. марка “Ауди 80” с ДКН Тх 92-22 СХ, червен на цвят.

         Автомобила е бил паркиран в района на ул.”Струма”. Издирва се от служители на Първо РПУ Добрич, образувано е полицейско дознание.

         РДВР Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания автомобил да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в РДВР.

         2. На 19.02.2005 г. около 22.00 ч. в ПУ Шабла се тъжи жител на с.Пролез общ.Шабла за това, че на същата дата е бил внезапно нападнат от три неизвестни лица /двама мъже и една жена/, които след като са използвали сила и са го повалили на земята му отнемат парична  сума от 450 лв.

         След получаване на сигнала служители на РПУ Каварна са предприели незабавни оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние. Тези мероприятия протичат и в момента.

         По случая е образувано полицейско дознание.

         3. На 20.02.2005 г. около 03.00 ч. в РПУ Балчик е получено съобщение за това, че неизвестно лице в заведение в гр.Балчик е извършило кражба на дамско яке, собственост на жителка от същия град.

         След предприетите незабавни оперативни мероприятия от служители на РПУ Балчик е установена 20 г. жителка на гр.Каварна, която е заподозряна като извършителка на деянието.

         Вещта, обект на посегателство е иззета от полицията и ще бъде върната на собственичката.

         Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство.

 

На територията на РДВР са   регистрирани 2   ПТП с материални щети.

 

 Поделенията на РЗ ПАБ       са участвали в гасенето на 2 пожара.

-  на 19.02.2005 г. в 06.31 ч. в РС ПАБ Каварна е получено съобщение за пожар в стопанска постройка в покрайнините на гр.Каварна. Пожара е потушен от служители на РС ПАБ Каварна и РС ПАБ Балчик.

В резултат на пожара са унищожени около 140 кв. м. покривна конструкция, дърводелски машини, половин тон фураж на зърно, 1 теле и 2 кози.

Най- вероятната причина, довела до възникване на пожара е неправилно използване на отоплителен уред – печка на твърдо гориво.

        

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди