изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:29 EEST
Стоичков пред Агенция Фокус: Какви са тези македонци, та да си измиват ръцете с мен!?"    
Спорт София. Националният селекционер Христо Стоичков бе открит от репортер на Агенция "Фокус" за коментар по информацията на вестник "Македонски спорт". "Какви са тези македонци, та търсят да си измият ръцете с мен!?", беше първата му реакция.

"В момента съм в почивка и не знам защо си измислят такива неща. Какво ме интересува, че македонците са паднали в някаква квалификация? Аз си мисля за нашите квалификации. Драган Канатларовски ми е голям приятел, но никога няма да кажа такова нещо. Много е лесно да напишеш нещо. Нали бяха написали, че едва ли не сме купили първия мач с Исландия? Какъв "Ла Маняна" е писал, няма такъв вестник. Искам да им кажа на македонците, че българският футбол е далеч пред техния. Българският спорт е далеч пред македонския спорт", заяви Стоичков. Той допълни, че в момента е в чужбина и все още не е решил кога ще се върне в България.

Македония обвини Стоичков за скандала с уредения мач с Андора

Скопие. В Македония заклеймиха селекционера на българския национален отбор Христо Стоичков за главен виновник за скандала, който се развихри около световната квалификация между тима на бившата югославска република и Андора (0:1). Новината, че Стоичков е в основата на всичко съобщи днес всекидневникът “Македонски спорт”. “Главен виновник за скандала около нашия тим е треньорът на България Христо Стоичков”, пише в статията. Вестникът цитира в материала изявление на селекционера на националния отбор на Андора Давид Родриго за испанския “Ла Маняна”. Там специалистът коментира съмненията и обвиненията за уговорка. Родриго обяснява, че всичко е тръгнало именно от Христо Стоичков. След негово изказване за регионална каталунска телевизия местният вестник “Ел мундо депортиво” е започнал да пише за историята. В интервю за електронната медия попитали Стоичков какво мисли за скандала около германския съдия Роберт Хойцер. Тогава българската легенда съобщил, че разполага с информация, според която световната квалификация Андора - Македония е била уговорена. Той казал, че в заговора са участвали лица от футболната федерация на Македония, селекционерът Драган Канатларовски, както и няколко играчи.
“Ако са ни оставили да ги победим, значи добре са изиграли театъра. За мен този мач беше направо брутален, защото един наш играч е тежко контузен, а друг е със счупен нос”, коментира Родриго.
Вестник “Македонски спорт” припомня, че именно каталунците написаха за лица от ръководството на футболната федерация на Македания, селекционерът и няколко играчи са получили инструкции да загубят.

http://www.focus-sport.net

 


Сходни връзки

Стоичков пред Агенция Фокус: Какви са тези македонци, та да си измиват ръцете с мен!?" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди