изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:05 EEST
ФЛОРОВ ТРЕНИРА НАРАВНО СЪС СЪОТБОРНИЦИТЕ СИ    
СпортДобрата новина от лагера на "Добруджа" е, че защитникът Филип Флоров, който поради контузия пропусна последната проверка на отбора с варненския "Спартак", вече е напълно възстановен и участва в заниманията наравно със съотборниците си.

Добрата новина от лагера на "Добруджа" е, че защитникът Филип Флоров, който поради контузия пропусна последната проверка на отбора с варненския "Спартак", вече е напълно възстановен и участва в заниманията наравно със съотборниците си. Не така стоят обаче нещата с Младен Димитров и Олаго Окезе. Двамата тренират на облекчен режим и със сигурност ще пропуснат първия мач на "жълто-зелените" за пролетния полусезон. Според програмата на първенството добруджанци гостуват в събота на "Локомотив" /Горна Оряховица/ и за да запазят позициите си в челото на таблицата с временното класиране, трябва задължително да излязат за победа. След добрата игра на отбора в последната проверка с варненските "соколи" настроението сред състезателите е приповдигнато и няма съмнение, че избраниците на Валентин Пейчев ще се хвърлят за трите точки. Това че първата им пролетна среща ще е на чужд терен, не би трябвало да ги притеснява особено, тъй като на практика през есента те нямаха нито един истински домакински мач. Както вървят нещата, и този полусезон стадион "Дружба" ще остане затворен за официалните мачове на отбора. А докато шефовете на клуба и Общината търсят общ език, феновете на футбола в Добрич ще следят мачовете на своите любимци най-вече по радиото. 
 


Сходни връзки

ФЛОРОВ ТРЕНИРА НАРАВНО СЪС СЪОТБОРНИЦИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди