изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:30 EET
ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ 

ОВЕН - Днес сте настроени твърде романтично и любвеобилно, добре би било ако и партньора отвърне на чувствата ви. Добре би били ако прекарате вечерта извън дома, в някое заведение.
ТЕЛЕЦ - Днес напрежението на работното ви място ще се повиши с още една октава. Колкото и да сте търпеливи, това което ще се случи днес вече ще ви дойде малко в повече.
БЛИЗНАЦИ - Днес е възможно да се обтегнат отношенията с ваши близки роднини (братя или сестри). Опитайте се да избягате споровете или пререканията с тях, отстъпете.
РАК - Работният ден ще ви се стори по-дълъг от обикновено. Следобедът ще бъде по-успешен и ще работите с желание. Няма да сте в настроение за шеги. Деловите срещи, които ще проведете, ще бъдат плодотворни.
ЛЪВ - Днес ще сте в движение през целия ден, няма да се застоявате дълго на едно място. Ще бъдете припрени и в отношенията с околните - нещо, което е неспецифично за вашата природа.
ДЕВА - Няма да запомните днешния ден с нещо добро. Много работа, съпътствана от напрежение, нямате време дори да изпиете едно кафе на спокойствие. Вечерта ще се нуждаете от грижи и внимание.
ВЕЗНИ - Ако имате съдружници или бизнес партньори, то днес отношенията с тях може да се обтегнат. Ако отпреди имате недоразумения, добре е днес да ги изгладите. Търсете баланса на интересите.
СКОРПИОН - Днес работите всеотдайно и с пълно себераздаване. Не очаквайте благодарност обаче. Колкото и да се стараете, колегите или клиентите ви няма да оценят усилията ви.
СТРЕЛЕЦ - Денят е критичен за вас, ще бъдете свръхемоционални, така че в работата преценявайте три пъти последствията от поведението си преди да предприемете каквито и да било действия.
КОЗИРОГ - Като че ли сте изпаднали във финансова криза. Добре е да помислите дали не можете да осигурите допълнителни източници на доходи за вас и вашето семейство.
ВОДОЛЕЙ - Добре е да се замислите дали не отделяте повече време на служебните си ангажименти за сметка на семейството си. Измислете начин да им организирате някакво забавление вечерта.
РИБИ - Днес ще направите всичко възможно да докажете на себе си и на света колко сте добри в професията. В края на деня ще изпитате дълбоко удовлетворение от постигнатото.

ПРОГНОЗА НА АСТРОЛОЖКАТА ОКСАНА ЗА 2013 ГОДИНА /ВИДЕО/

Китайският хороскоп: зодия Змия

Хумористичен Китайски Хороскоп

Как правят секс различните зодии? 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди