изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:18 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО    
НовиниВЪВ ВРЪЗКА с преасфалтиране на булевардите в Добрич до 30 март фирмите, които имат договори за изпълнение, трябва да представят работните си проекти в общината за одобрение.

 Около втората половина на март трябва да има яснота относно организацията на движението докато трае асфалтирането. От общината очакват затруднения, тъй като ремонтните работи на булевардите ще стават почти по едно и също време.
 СРЕЩА МЕЖДУ общинската мрежа за енергийна ефективност "Екоенегрия", чийто председател е кметът на Добрич Детелина Николова, и представители на Фонда за енергийна ефективност към Министерството на енергетиката и енергийните ресурси ще се проведе в петък. На нея фондът ще представи възможностите на общините да кандидатстват за финансиране на проекти за енергийна ефективност.
ИСО-СТАНДАРТЪТ за качество ще бъде въведен вероятно в Добрич до края на годината. Внедряването му бе тема на уводен семинар, който се проведе миналата седмица в града ни. Присъствали са представители на общинската администрация, шефовете на 7 общински дружества и директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич д-р Жанина Калинкова.

 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди