изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:47 EET
НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ: СДС НЯМА ДА ПОДКРЕПИ СДЕЛКАТА    
ПолитикаВъв връзка с промените в правителството се свързахме с Николай Младенов - зам.-председател и говорител на СДС, който изрази следната позиция:


"СДС няма да подкрепи сделката. СДС няма да подкрепи предложените от премиера персонални и структурни промени в правителството, тъй като предложените промени не решават проблемите на управлението и страната - няма да повишат жизнения стандарт на хората, няма да модернизират образованието, няма да спрат хаоса в здравеопазването, нито ще допринесат за борбата с престъпността и корупцията. Напротив - в оставащите няколко месеца до изборите те ще блокират работата на държавната администрация, предвид предложените абсурдни структурни промени. Три политически извода могат да бъдат направени днес. Първо - кризата беше използвана от икономическите лобита в управлението за прегрупиране. Две - БСП запази своите позиции в управлението чрез министрите Петканов и Калчев, за чиято оставка СДС настоява нееднократно. Три - "Новото време" получи онова, което явно им беше обещано в евентуалния "експертен" кабинет от БСП и партията на Костов. Промените са резултат от безпринципни сделки и единственият проблем, който решават, е оставането на Симеон Сакскобургготски на власт с удобно парламентарно мнозинство. В политиката на правителството до изборите няма да настъпи промяна, за което СДС предупреждаваше. Това правителство ще остане в историята като правителство на сделките, независимо от обществената нагласа".

 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ: СДС НЯМА ДА ПОДКРЕПИ СДЕЛКАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди