изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 22:19 EEST
КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ ПОДНОВЯВАНЕТО НА ПЪРВЕНСТВОТО    
СпортДве тренировки проведоха вчера футболистите на "Добруджа", които се стягат за мачовете от пролетния полусезон на "Б" група.

Две тренировки проведоха вчера футболистите на "Добруджа", които се стягат за мачовете от пролетния полусезон на "Б" група. Както е известно, в събота ще бъде подновено първенството, а избраниците на треньора Валентин Пейчев ще гостуват на "Локомотив" /Горна Оряховица/. За съжаление, нараства броят на футболистите от защитния вал, които излизат от строя. Поредният контузен е Ивайло Радев. Със сигурност мача в Горна Оряховица пропуска юношата Младен Димитров, който все още не може тренира пълноценно. Поради травми с "Локомотив" няма да играят още Венци Желев и Илаго Окезе. По всяка вероятност ще се наложи В. Пейчев да преквалифицира някои от състезателите си. Така например много е възможно новото попълнение Ивайло Данчев да играе като защитник. Нека да припомним, че в контролата със "Спартак" /Вн/, завършила 0:0, той игра именно като защитник и се справи много добре. За днес е предвидена двустранна игра, в която треньорският екип ще бъде принуден да използва повече юноши, за да се попълнят съставите. В четвъртък В. Пейчев ще даде традиционната си пресконференция преди предстоящия шампионатен двубой на "жълто-зелените". От щаба на добруджанци заявиха, че въпреки кадровите проблеми в отбора има настроение за победа над "железничарите". Оптимизмът се основава както на качествената предсезонна подготовка на отбора, така и на добрите игри на футболистите в последните контроли. Що се отнася до целите в първенството, бе потвърдено, че във всеки мач тимът ще излиза за победа, а ако се открие възможност за атакуване на "А" група, то тя няма да бъде пропусната. Междувременно стана известно, че срещата от първия пролетен кръг "Локомотив" - "Добруджа" е поверена на арбитъра Георги Игнатов, като асистент-рефери ще бъдат Красимир Керезов и Иво Коев.
 


Сходни връзки

КАДРОВИ ПРОБЛЕМИ ПРЕДИ ПОДНОВЯВАНЕТО НА ПЪРВЕНСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди