изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:49 EEST
УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ ОТ 4 УЧИЛИЩА ЩЕ СПОРЯТ ЗА ПРЕХОДНА КУПА    
СпортТази седмица в ОУ "Отец Паисий" ще се проведе традиционният общоградски волейболен турнир в който сили ще премерят отбори сформирани от родители и учители.

Тази седмица в ОУ "Отец Паисий" ще се проведе традиционният общоградски волейболен турнир в който сили ще премерят отбори сформирани от родители и учители. Съставите ще си оспорват преходната купа на учебното заведение. Първите мачове от надпреварата ще се проведат на 24 февруари от 18.30 часа във физкултурния салон на учебното заведение. В рамките на три последователни дни отборите на четири училища ще си оспорват преходната купа. На мрежата един срещу друг ще застанат представителите на ОУ "Христо Смирненски", ОУ "Христо Ботев", ОУ "Никола Вапцаров" и домакините от ОУ "Отец Паисий". Турнирът тази година е в чест на 105-годишнината от основаването на учебното заведение, което за трета поредна година организира спортната проява. Последното издание на турнира бе спечелено от ОУ "Хан Аспарух".
 


Сходни връзки

УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ ОТ 4 УЧИЛИЩА ЩЕ СПОРЯТ ЗА ПРЕХОДНА КУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди