изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:13 EET
ПЕТО МЯСТО ЗА НИКОЛАЙ КАТЕЛИЕВ    
СпортВъв Варна се проведе поредният открит турнир по тенис на маса за купата на морската ни столица. Участвали са близо 50 състезатели, като сред тях имало и четирима добричлии.

Във Варна се проведе поредният открит турнир по тенис на маса за купата на морската ни столица. Участвали са близо 50 състезатели, като сред тях имало и четирима добричлии.
Най-напред от групата на добруджанци е стигнал Николай Кателиев, който е завършил на пето място в крайното класиране. 11-и в надпреварата е приключил Боян Боянов, а 13-и останал Тодор Краев. Извън първите 20 се е класирал Николай Манолов, завършил на 21-а позиция. Върхът е оглавил Йонко Ненков от Варна, който на финала е надделял над Росен Рачев от Шумен.
"Добруджа кабел" предаде, че в момента най-добрият добрички тенисист Радослав Камберов не е могъл да се включи в турнира, тъй като е на лагер с мъжкия национален отбор. Селекционерът на представителния ни тим Цецо Николов ще има нелеката задача да определи състава на нашите за предстоящото европейско първенство от 27 март до 3 април в Аархус /Дания/.
 


Сходни връзки

ПЕТО МЯСТО ЗА НИКОЛАЙ КАТЕЛИЕВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди