изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:48 EEST
Румънеца и Енчев изпревариха Устата за етно хит    
Любопитно

Най-новото инди-хоп парче на Румънеца и Енчев “GiLiAi” тотално разби музикалните класации



На премиерата на видеото, в което двамата рапъри пеят на англисйки, облечени като индийски махараджи, звездният дует получи неочаквано признание.

Най-хитовият хип-хоп изпълнител в момента Устата, призна, че той самият би направил точно това парче, но Румънеца и Енчев го изпреварили. Въпреки това Устата им пожела да стигнат върха в “Българският Топ 100”.

Специално за представянето на “GiLiAi” в столичния бар "Colors" Румънеца, и Енчев се бяха издокарали в колоритните индийски одежди, с които танцуват и във видеоклипа. Около тях непрекъснато “пърхаха” шестте професионални индийски танцьорки, пленявайки гостите на купона със сексапилни танци, ярки автентични костюми и пищни аксесоари.

Горещият хит “GiLiAi” съчетава елементи от типичния за дуета речетатив, мелодични вокали и екзотични етно мотиви, умело преплитащи се с хип-хоп ритъма на парчето. В клипа, който носи духа на индийската киноиндустрия, за първи път двамата изпълнители разкриват танцови умения и впечатляваща нова етно-визия.

Клипът на парчето направи своята официална премиера в предаването “Българският Топ 100” на 12 февруари. През настоящата седмица / 21-25.02.2005г. / “GiLiAi” се изкачи на 2-ра позиция, а веднага след него се нареди “Всички дрехи ми пречат” на Устата.

“GiLiAi” е първото българско парче, което стъпи директно на върха в Топ 50 на Радио Сити, което го прави абсолютен прецедент в историята на радиокласацията, и все още продължава да отстоява първото място в Топ 20, едновременно на най-теглените хип-хоп и поп-фолк mp3 парчета.  http://www.dnes.bg/

 


Сходни връзки

Румънеца и Енчев изпревариха Устата за етно хит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди