изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:26 EEST
ГЕОРГИ ГИНКОВ ПОЛУЧИ НАРЯД ЗА ПЪРВИЯ ПРОЛЕТЕН КРЪГ    
СпортВ неделя са мачовете от първия пролетен кръг на първенството на Североизточната "В" футболна група.

В неделя са мачовете от първия пролетен кръг на първенството на Североизточната "В" футболна група. От Областния съвет на БФС - Добрич информираха, че добрички рефери са получили наряд за срещата в Попово, където местният "Черноломец" посреща състава на "Суворово". Главен съдия ще е Георги Гинков, а асистент-рефери - Боян Боянов и Красимир Джелебов. Междувременно стана известно, че 11 съдии от добричката колегия са се представили отлично на традиционните тестове по физическа и теоретична подготовка във Варна и през настоящия сезон ще получават мачове в трета дивизия. Петима от тях ще ръководят срещи, а останалите шестима ще се изявяват като помощници.
От Председателя на ОС но БФС Иван Манолов научихме, че продължава записването за  курса за млади футболни съдии, който ще започне на 7 март. Първата сбирка ще се проведе в офиса на БФС от 18.00 ч. Повече информация за предстоящия курс може да се получи на тел. 60 42 50.
Днес от 18.00 ч. членовете на добричката съдийска колегия ще се съберат в Младежкия дом, където ще проведат първата си техническа конференция за Новата година. Реферите ще получат информация за организирането на първенствата в областта. Пролетният полусезон на мъжкото първенство ще започне на 6 март, а детските състави ще продължат да играят на турнирен принцип. Добрата новина е, че всички отбори от областта имаха свои представители на проведената вчера среща в ОС на БФС и потвърдиха участието си в първенството. Нека да припомним, че в "А" ОФГ има 14 отбора. След изиграването на срещите от есенния полусезон начело в класирането е съставът на "Устрем" /Дропла/, следван от "Спортист" /Ген. Тошево/. 
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ГИНКОВ ПОЛУЧИ НАРЯД ЗА ПЪРВИЯ ПРОЛЕТЕН КРЪГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди