изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:56 EEST
ОПИТ НЕ ДОСТИГНА НА ДЕСИ СТОЯНОВА , ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД    
СпортВчера в Албена започнаха мачовете от основните схеми на Държавното първенство по тенис на корт за момичета и момчета до 12-годишна възраст. В изключително оспорван двубой Деси Стоянова от "Изида"  отстъпи в първия кръг на Мария Миланова от ЦСКА с 2:1 сета.

Вчера в Албена започнаха мачовете от основните схеми на Държавното първенство по тенис на корт за момичета и момчета до 12-годишна възраст. В изключително оспорван двубой Деси Стоянова от "Изида"  отстъпи в първия кръг на Мария Миланова от ЦСКА с 2:1 сета. Представителката на столичния клуб спечели първата част с 6:3, но след това дойдоха силните минути на добричлийката, която спечели втория сет със същия резултат. В началото на решителния трети сет възпитаничката на Илия Атанасов и Юри Дайчев отново демонстрира завидни умения и поведе с 2:0 гейма. Съперничката й обаче успя да изравни и в крайна сметка да спечели сета с 6:3, а с това и мача. След срещата Ил. Атанасов сподели, че е много доволен от представянето на Д. Стоянова и изрази съжалението си, че е пропуснала възможността да се класира за следващия кръг. Според него липсата на достатъчно опит е една от основните причини за загубата на нашето момичета. В първия кръг на кортовете излезе още една състезателка на "Изида" - Макси Вичева. Тя също игра добре, но отстъпи на Виктория Томова /"Левски", Сф/ с 2:0 сета.  Днес момичетата от добричкия клуб ще се включат в турнира по двойки. На кортовете в Албена ще излезе и най-добрият състезател на "Изида" в тази възрастова група - Митко Петров, който миналия месец спечели републиканските турнири в Добрич за момчета до 12 и до 14-годишна възраст. Той е поставен в основната схема и затова пропусна първия кръг.

 

 


Сходни връзки

ОПИТ НЕ ДОСТИГНА НА ДЕСИ СТОЯНОВА , ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.23 секунди