изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:44 EEST
РЕКЛАМНИЯТ ЩАНД НА КАВАРНА ПРИВЛИЧА ТУРОПЕРАТОРИ И ПОТЕНЦИАЛНИ ТУРИСТИ    
НовиниДобруджанската община се представя на международната туристическа борса "Ваканция 2005", която се провежда три дни в столицата

За втора поредна година община Каварна се представя със свой щанд на международната туристическа борса "Ваканция 2005", която се провежда в НДК в София от 23 до 25 февруари. Изключително богатият на рекламни материали щанд на Каварна през целия ден вчера е привличал туроператори, турагенти и потенциални туристи, съобщи пресаташето на морската община Мария Сотирова.

Лично зам. министърът Хаджиниколов е посетил щанда и се е запознал с възможностите за туризъм, които предлага общината. Рекламният филм на Каварна, представящ забележителностите на този край, девствената природа и празниците на града, заинтригувал посетителите на борсата. Една част от обектите, които общината рекламира са нови дестинации за туроператори и турагенти, подчерта М. Сотирова.
Не без значение и мястото, където е разположен щанда на Община Каварна. Той е редом до този на Община Несебър, която е с утвърдени позиции в областта на туризма.
В резултат на масивната рекламна кампания, която води общината, голяма част от посетителите вече знаят къде се намира Каварна и какво предлага. Доста от хората, обаче, са задавали въпроса дали басейнът в Каварна ще заработи за това лято.
"Ваканция 2005" е била официално открита от зам. министъра на икономиката Димитър Хаджиниколов, разказа М. Сотирова. Успешно представяне на всички участници пожелали също главният директор на Агенцията по туризъм, председателят на Българската асоциация на туристическите агенции, председателят на Сдружение за балнеологичен туризъм и др.
На площ от 3 000 кв.м. се представят над 180 фирми, предлагащи бази за туризъм, туроператори, регионални, местни, браншови и продуктови туристически организации от цялата страна. Участват и туристически фирми и организации от Гърция, Турция, Италия, Кипър, Унгария, Македония, Египет, Хърватия, Южна Африка, Тайланд и др.

 


Сходни връзки

РЕКЛАМНИЯТ ЩАНД НА КАВАРНА ПРИВЛИЧА ТУРОПЕРАТОРИ И ПОТЕНЦИАЛНИ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди