изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:10 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА ПРЕДЛАГА КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ТАКСИТАТА    
ОбществоВчера в редакцията на "Нова добруджанска трибуна" се обади наша съгражданка с една много интересна идея. Г-жа Петрова смята, че би било добре такситата в Добрич да бъдат категоризирани.

Тя разказа, че за първи път наскоро й се е случило шофьор на такси да й скъса бончето и да й го предложи. Впечатлена от любезния жест г-жа Петрова прави съпоставка с някои други таксита, в които отношението на шофьорите в никакъв случай не е толкова добро. "Често пътувам с такси. Има коли, в които просто не искаш да влезеш, мръсно е, не са поддържани, направо кочина... И други, в които е уютно и приятно - споделя читателката ни. И задава логичния въпрос - защо пък да не бъдат категоризирани такситата и тези, които не предлагат достатъчно добри условия, да бъдат по-евтини. Г-жа Петрова сподели, че не знае как е в другите страни по света, но пита - ако е възможно, защо пък Добрич да не е първи. Тя посочва, че във влаковете има различни класи и цената за билета за всяка една от тях е различна. "Защо пък и при такситата да не е така?" - допълва добричлийката. Според нея, това ще бъде и един стимул за самите таксиметрови шофьори да поддържат изрядни колите си.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА ПРЕДЛАГА КАТЕГОРИЗАЦИЯ НА ТАКСИТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди