изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:17 EEST
ВЪПРЕКИ КАДРОВИТЕ ПРОБЛЕМИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА    
СпортУтре ще бъде подновено първенството на мъжката "А" хандбална група. Съставът на "Добруджа" приема в зала "Русалка" от 16.00 ч. тима на АСТИ' 91 /Хасково/.

Утре ще бъде подновено първенството на мъжката "А" хандбална група. Съставът на "Добруджа" приема в зала "Русалка" от 16.00 ч. тима на АСТИ' 91 /Хасково/. Президентът на добричкия клуб Георги Андреев, който е същевременно и старши-треньор на отбора, сподели притесненията си от факта, че основни състезатели ще пропуснат мача по различни причини. Юношеският национал Светослав Недев е с травма в коляното със сигурност пропуска двубоя. Състезателят на "Локомотив - Надин" Борислав Борисов, който и този сезон ще играе като преотстъпен с жълто-зеления екип, е заминал на турне в Турция със състава на "железничарите" и също няма да може да играе за "Добруджа" в първия пролетен кръг.Добрата новина от лагера на хандбалистите ни е, че Димитър Пламенов вече е възстановен и ще влезе в игра. Под въпрос е участието в срещата и на Явор Николов, който съща е с контузия. "Въпреки кадровите проблеми излизаме за победа", заяви за НДТ Г. Андреев. Той очаква труден мач, тъй като АСИ' 91 е корав отбор, но е убеден, че добруджанци са по-класният състав. 
 Останалите двубои от кръга са: "Локомотив - Надин" - НСА, "Железничар" /Сф/ - "Спартак" /Вн/,"Цар Самуил" /Пч/ - "Пирин" /ГД/, "Осъм" /Лч/ - "Левски" /Левски/.
 


Сходни връзки

ВЪПРЕКИ КАДРОВИТЕ ПРОБЛЕМИ ХАНДБАЛИСТИТЕ НИ СЕ ХВЪРЛЯТ ЗА ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.42 секунди