изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:45 EET
СПОРТЕН СВЯТ    
Спорт* Днес националният отбор по бокс пристигна в Сърбия и Черна гора, където ще участва в силния международен турнир "Београдски победник". В представителния тим на страната ни е и Мариян Момчев.

* Днес националният отбор по бокс пристигна в Сърбия и Черна гора, където ще участва в силния международен турнир "Београдски победник". В представителния тим на страната ни е и Мариян Момчев. Треньорът Божидар Бояджиев пристигна днес в Сърбия и Черна гора с боксьорите Александър Александров от Анел-НСА, Самед Хюсеинов от Омуртаг, Григор Саруханян от Славия и Мариян Момчев от клуб Добруджа, който ще премери сили в категория до 75 кг. С групата е и новият международен съдия Пламен Таков, който покри норматива на 56-ия турнир "Странджа" миналата седмица.
* 14 тандема от Добрич и Дулово взеха участие в четвъртия двойков бридж- турнир за Купа "Ивелин Недков". Победители в надпреварата станаха Неделчо Кирчев и Божидар Пеев от Добрич, следвани от съгражданите си Валентин Стоянов и Добромир Христов. На трето място се класираха Костадин Неделчев и Коста Илиев от Дулово. Драганка Георгиева продължава да бъде лидер във временното класиране. До края на веригата бридж-турнири остават още два кръга. Следващият е на 29 март, а последният, шести кръг ще се проведе на 21 април, съобщи Стефан Георгиев - президент на Бридж-клуб "Добрич".

 

 


Сходни връзки

СПОРТЕН СВЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди