изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:44 EEST
КОЛОЕЗДАЧИТЕ ОТКРИВАТ СЕЗОНА    
СпортВ събота ще бъде поставено началото на състезателния сезон на колоездачите. Възпитаниците на Димитър Господинов от клуб "Добруджа" ще пропуснат първия старт в Казанлък - заради здравословни проблеми на двама основни състезатели.

В събота ще бъде поставено началото на състезателния сезон на колоездачите. Възпитаниците на Димитър Господинов от клуб "Добруджа" ще пропуснат първия старт в Казанлък - заради здравословни проблеми на двама основни състезатели. Наставникът на отбора се надява проблемите в отбора скоро да отшумят и неговите състезатели да се включат в критериума в памет на Георги Коев в Бургас, който е от 4 до 6 март и в турнира за купа "Несебър".
В Долината на розите все пак ще има добричко присъствие. От името на клуб "Хемус Парма" ще се изявят добруджанците Георги Друмев, Светозар Демирев и Йордан Гочев.
Около 70 колоездачи (мъже и юноши и старша възраст) са подали заявки за участие в първия пробег за купа "Несебър", който ще се състои на 5 и 6 март, съобщи агенция "Фокус". Победителят при мъжете ще получи купа "Несебър" и 300 лева, вторият - 200 лв. и третият - 100 лв. Първите трима при юношите ще спечелят съответно 150, 100 и 50 лв.
На 5 март (събота) от 14. 00 ч. е общият старт на 106 км с финал пред казино "Лас Вегас", а на 6 март (неделя) от 10. 00 ч. е индивидуалното бягане по часовник на 10 км. Колоездачният сезон се открива тази събота - със състезанията за купа "Шипка" в град Шипка. На старт в него ще застане трикратният победител в Обиколката на България Павел Шуманов.
Разбра се още, че тазгодишното издание на международния колоездачен турнир за Купа "Херман" в Добрич ще се проведе на 16 и 17 юли.

 

 


Сходни връзки

КОЛОЕЗДАЧИТЕ ОТКРИВАТ СЕЗОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди