изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:44 EEST
"ДОБРУДЖА" ИСКА ТРИТЕ ТОЧКИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА    
СпортУтре са мачовете от първия кръг на пролетния дял на първенството на "Б" група. Футболистите на "Добруджа" гостуват в Горна Оряховица на "Локомотив". Амбицията на възпитаниците на Валентин Пейчев е да стартират успешно и във втория дял на шампионата, след като тръгнаха с победа през есента.

Утре са мачовете от първия кръг на пролетния дял на първенството на "Б" група. Футболистите на "Добруджа" гостуват в Горна Оряховица на "Локомотив". Амбицията на възпитаниците на Валентин Пейчев е да стартират успешно и във втория дял на шампионата, след като тръгнаха с победа през есента. Мача за "жълто-зелените" - поради контузия, пропускат Венци Желев, Илаго Окезе, Младен Димитров и Ивайло Радев. Независимо от това Младен Димитров е включен в групата за предстоящия мач, но няма да играе. "Не съм притеснен от факта, че поради лошите метеорологични условия не можахме да проведем набелязани контроли и заниманията така, както бяхме запланували. Смятам, че сме добре подготвени физически и ако теренът в Горна Оряховица не е в добро състояние, ние ще бъдем облагодетелствани" - каза треньорът Валентин Пейчев. Той сподели, че като футболист за първи път среща такова неразбиране от страна на общинските съветници относно решението им за концесия на стадион "Дружба". "В Добрич много хора се интересуват от футбол и смятам, че те са най-потърпевши, след като не могат да отидат до Албена и да гледат мачовете на своя тим. Надявам се този проблем да бъде решен и в най-скоро време отборът да играе мачовете си в Добрич. На практика ние се готвим само за гостуващи мачове" - каза още треньорът на добричлии. Той допълни, че е против създаването на две "Б" групи, тъй като това аматьоризирало футбола и ако вторите дивизии бъдат разделен на "Север" и "Юг", то няма да е много разбираемо "Добруджа" да бие път чак до Видин.  Зрителите на тв "Добруджа кабел" ще могат да гледат пълен видеозапис на срещата в Горна Оряховица, съобщиха от медията.
ПРОГРАМА ЗА 16 КРЪГ 
26 февруари - 14 часа
Черноморец - Миньор БД 
Светкавица - Академик 
Конелиано - Вихрен 
Спартак - Рилски спортист 
Поморие - Етър  
Локомотив ГО - Добруджа 
Ботев ПД - Доростол  
Шумен - Пирин 1922 
 


Сходни връзки

"ДОБРУДЖА" ИСКА ТРИТЕ ТОЧКИ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди