изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:51 EEST
Движение “Гергьовден” се присъедини към коалицията ОДС - СДС и ДП    
ПолитикаСофия. Движение “Гергьовден” е безспорно много щастливо за участието си в този формат – споразумението ОДС, защото ние считаме, че той излъчва една добра енергия.

Това каза лидерът на “Гергьовден” Любен Дилов – син след днешното подписване на споразумението за присъединяване към коалицията ОДС със СДС и Демократическата партия, предаде репортер на Агенция "Фокус". Специално “Гергьовден” от началото на местните избори до днешното споразумение извървя един дълъг път. Ние сме с ясно желание да бъдем част от общото усилие. Радостни сме да се присъединим към онова СДС, което направи всичко възможно да се случи този европейски път, допълни Любен Дилов.
Лидерът на Демократическата партия Александър Праматарски изрази удовлетворение, че към това споразумение се присъединява и едно по-специфично движение, каквото е Движение “Гергьовден”.
Те са наши приятели, с които вече работихме на местните избори, каза Александър Праматарски. Нашата цел е ОДС да бъде най-голямата парламентарна група в следващото Народно събрание, допълни той.
Лидерът на СДС Надежда Михайлова уточни, че продължават да водят диалог с другите дясноцентристки формации, така че те да получат такива гласове на изборите, че да могат да имат мандат за съставяне на дясноцентристко правителство.
Нашата цел е да не допуснем сегашното правителство до втори мандат, както и управление на БСП, защото и двете сили доказаха, че не са готови и не могат да работят в полза на народа, допълни Надежда Михайлова.
 


Сходни връзки

Движение “Гергьовден” се присъедини към коалицията ОДС - СДС и ДП | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди