изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:06 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 26 ФЕВРУАРИ    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 26 февруари

ДНСГП. Турски гражданин и задържан на граничния ни пункт Капитан Андреево. Снощи към 23 часа граничните полицаи са извършили проверка на т.а. “Волво” на влизане в страната ни. Газанализаторът показал завишени стойности на въглероден двуокис. При последвалите допълнителни действия в товарното помещение на камиона са били открити четири иркачанки на възраст 55, 17, 16 и 11 години. Те били без документи за самоличност. В ареста на ГПУ-Свиленград са оставени 50-годишният шофьор на волвото и 55-годишната жена, а децата са настанени в транзитния център. Продължават процесуално-следствените действия по случая.
Плевен. Служители на регионалната дирекция работят по разкриването на тежко криминално престъпление, станало вчера в следобедните часове. Към 16 часа полицаи на Първо РПУ забелязали в гориста местност в близост до с. Бохот паркиран л.а. “Форд Ескорт”. На задната седалка на колата те открили телата на мъж и жена. При последвалия оглед са установени рани от огнестрелно оръжие по гърба на 37-годишния Д.С. и по главата и гърба на 40-годишната М.П.. Допълнителна проверка посочила, че от 23 февруари плевенчанинът е в неизвестност и съпругата му е подала молба за издирване. По случая е образувано следствено дело.
Стара Загора. Незаконно оръжие е открито и иззето вчера при полицейска проверка. Към 18.50 ч. в Казанлък екип на районното управление спрял джип “ГАЗ 69”, управляван от И.Г. /33 г./, в който пътували 31-годишната му съпруга Е.Д., съгражданинът му Р.Х. /44 г./ и Н.П. /35 г./ и Д.Р. /32 г./ от Бузовград.   При проверката шофьорът показал законно притежаван пистолет “ЧЗ-52”, а при обиск в Д.Р. полицаите открили “Макаров” 9 х 18, без номера и законно притежавана, комбинирана ловна пушка. Последвало претърсване на автомобила, където криминалистите  открили тайник на тавана, а там били скътани: ловна пушка “ИЖ-58 м”, успоредка кал.12, частично самоделна карабина с цевна кутия "Щаер" и цев с кал.7,62 х 54, оборудвана с оптически прицел. Намерени са още боеприпаси за оръжията и пластмасова половин-литрова бутилка с барут и огнепроводен шнур. Групата е задържани 24 часа.   Работата по случая продължава. 

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 26 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди