изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:12 EET
Две момчета - на 17 и 22 г., са задържани за убийството на американския педофил    
Ред и сигурностМомчетата, които са убили педофила-американец, са потърпевши от него

София. За убийството на американския педофил, чието тяло беше намерено тази вечер в кладенец между гара Яна и Кремиковци в близост до автомагистрала “Хемус”, са задържани две момчета - едното на 17 години, а другото – на 22 години, съобщи за Агенция “Фокус” главният секретар на МВР ген.-лейтенант Бойко Борисов. Те са потърпевши от действията на педофила. Убийството е извършено по особено жесток начин - американецът с инициали Д.У. е бил пребит с тръби, с дървета и даже той е бил още жив, когато са го хвърлили в кладенеца, обясни ген. Борисов. Двете момчета са направили самопризнания и сами са показали мястото, където тялото му е било захвърлено.
Убийството е станало преди няколко дни, но тялото е открито едва днес.
По същия случай се издирва и 22-годишният Ангел Пламенов Ангелов от София. Умоляват се гражданите, които имат информация за него, да се обадят на телефоните 982-06-19, 982-06-20 или 166.
Както “Фокус” по-рано съобщи, убитият е 44-годишният американец с инициали Д.У. Той е педофил и се е занимавал с публикуване на порноснимки в Интернет на непълнолетни и малолетни. Правил е и филми със садомазохистични сцени.
Операцията е резултат от няколкоседмично разследване съвместно с ФБР. Засега няма данни в мрежата да са замесени и българи, каза ген. Борисов.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Две момчета - на 17 и 22 г., са задържани за убийството на американския педофил | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди