изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:11 EEST
Радослав Камберов влезе в осмицата на силен турнир    
СпортНай-добрият добрички състезател по тенис на маса взе участие в третия кръг от веригата турнири, организирани от "Сити марк". Този път домакин на шампионата бе крайдунавският град Русе, а участие записаха 28 елитни тенисисти.

Най-добрият добрички състезател по тенис на маса взе участие в третия кръг от веригата турнири, организирани от "Сити марк". Този път домакин на шампионата бе крайдунавският град Русе, а участие записаха 28 елитни тенисисти. Участниците бяха разделени в седем предварителни групи, където спореха по системата "всеки срещу всеки". Радослав успя да прескочи предварителната група и в първия кръг на елиминациите отстрани Ивайло Лалев от Плевен. На четвъртфиналите добруджанецът отстъпи с 1:3 гейма на национала Тодор Кесов, а в срещата за 5-6 място загуби с 2:3 гейма от друг елитен тенисист - Гроздан Грозданов. Тази седмица на Радослав му предстои участие в държавното индивидуално първенство по тенис на маса за мъже. Състезанието ще се проведе в ДКС във Варна. В зависимост от класирането треньорът Цецо Николов ще определи състава на националния тим. Ето и класирането на осемте най-добри на турнира в Русе от веригата на "Сити марк":
1. Константин Парапанов
2. Кирил Попов
3. Йонко Ненков
4. Тодор Кесов
5. Гроздан Грозданов
6. Радослав Камберов
7. Владко Петков
8. Стефан Лафчев     
СТАДИОН
 


Сходни връзки

Радослав Камберов влезе в осмицата на силен турнир | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди