изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:47 EEST
ПЕТ КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ ПОЛУЧИ УЧИЛИЩЕТО В ПОБЕДА    
ОбществоПет компютърни системи - ТВМ - Aptiva 486 DX, получи през миналата седмица ОУ "Добри Войников" в добричкото село Победа, съобщи за НДТ директорът Виолета Иванова.

Те са безвъзмездно дарение от ректора на Икономическия университет във Варна проф. Калю Донев. Компютрите са били транспортирани лично от декана на Стопанския факултет доц. Марин Маринов, който изразил задоволството си от възторга на децата от училището по повод дългоочакваното учредяване на компютърен кабинет. "Със сигурност новата придобивка ще мотивира учениците не само да учат повече, но и да посещават редовно учебните занятия" - коментира за НДТ директорът В. Иванова. Според нея, създаването на компютърен кабинет е предпоставка децата, посещаващи училища от селски тип, да се чувстват равностойни с връстниците си от градските учебни заведения.
"Главната цел за мен в професионален план е постигане на максимален обхват в задължителна училищна възраст и преодоляване на отпадането на ученици" - сподели още В. Иванова. Тя изказва благодарност за щедро подадената ръка на ръководството на Икономическия университет - с надеждата част от учениците от с. Победа са станат техни бъдещи студенти!

 


Сходни връзки

ПЕТ КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ ПОЛУЧИ УЧИЛИЩЕТО В ПОБЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди