изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:54 EEST
"РАЗБИВАЧИТЕ" ОГЛАВИХА КЛАСИРАНЕТО    
Спорт

Вторият турнир от отборния шампионат за момичета и момчета, който ТК "Добрич" проведе тази събота и неделя, започна с изненада. Водачът във временната ранглиста, отборът на "Непобедимите", не успя да сформира пълноценен състав. Първата ракета, Петър Андреев, лекуваше стара травма, а втората ракета, Боян Маринов, след успешен трансфер, игра като първа ракета за отбора на "Титаните".



Двете сестри Светослава и Ирина Петрови сформираха бутафорен отбор, колкото да не попадне участието им в турнира - 3 точки за отбор, класирал се на последното седмо място. Предизвестеното фиаско на временния водач изостри амбициите на останалите отбори. Шампионът за 2004 година, отборът на "Разбивачите", се възползва най-пълноценно от създалите се обстоятелства. Очевидно петото място, което заемаха след първия кръг, не бе комплимент за отбор от тяхната класа. Ивайло Коев, Жан Левов и Пламена Колева направиха невъзможното. След един великолепно изигран първи кръг и пълен актив от точки, те се пребориха на финала с железния състав на "Извънземните". В оспорван и много драматичен мач, завършил 2:1 игри, "Разбивачите" не само спечелиха турнира, но и оглавиха временната ранглиста с респектиращите 27 точки.

Новият капитан на "Камикадзе", Камен Киров, който през 2004 година бе капитан на "Разбивачите", е амбициран да направи втори отбор - шампион. На този етап силите на "Безразсъдните" стигнаха до четвъртото място в турнира, губейки нещастно от "Пираните" с 2:1 игри.

Скорост набира и новакът в шампионата - "Разрушителите". Във финалния кръг момчетата на Живко Миланчев успяха да се наложат над третия във временното класиране - "Титаните". Превъзходно игра четвъртата им ракета Добромир Мирков, който регистрира три поредни победи и имаше принос за финалната победа при игрите по двойки.

След втория кръг временното класиране изглежда така:

1. "Разбивачите" 27

2. "Извънземните" 20

3. "Камикадзе" 19

4. "Титаните" 17

5. "Непобедимите" 15

6. "Пираните" 15

7. "Разрушителите" 12

С играта си обаче последните в класирането показват, че няма да се задържат задълго на това непрестижно място в класацията. Следващият турнир от шампионата е на 27 март от 11 часа. Организаторите си запазиха правото да уточнят мястото допълнително. Ако метеорологичните условия позволяват, то турнира ще бъде проведе на открито. НДТ

 


Сходни връзки

"РАЗБИВАЧИТЕ" ОГЛАВИХА КЛАСИРАНЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди