изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:42 EEST
ПРЕСИЯН ИВАНОВ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА В АЛБЕНА ЕЛИТНО ТЕНИС-УЧИЛИЩЕ    
СпортПресиян Иванов се завърна от Братислава, където бе на едноседмичен курс в най-голямото тенис-училище в Европа. Добричлията бе най-младият участник в курса и успя да вземе изпита за водач на тренировъчни лагери.

Пресиян Иванов се завърна от Братислава, където бе на едноседмичен курс в най-голямото тенис-училище в Европа. Добричлията бе най-младият участник в курса и успя да вземе изпита за водач на тренировъчни лагери. В Братислава някои от участниците в курса държали изпит и за треньори. С придобития лиценз Пресиян стана представител на тенис-училището, което има клон в Албена. Той ще замести Георги Николов, който беше преди време шеф на спорта в курорта. С новопридобитата диплома Пресиян Иванов има възможност да работи и в турските курорти, ако има желание и ако има свободни места там. През март на добричкия тенисист, който е състезател на "Черно море Елит" - Варна, му предстоят тренировки и учение. Както вече ви съобщихме, на 1 май той ще замине за Германия, където през лятото ще тренира и ще се състезава за тамошен клуб.
НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕСИЯН ИВАНОВ ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВА В АЛБЕНА ЕЛИТНО ТЕНИС-УЧИЛИЩЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди