изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:19 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ



ОВЕН - Днес сте особено чувствителни към всичко, което се случва около вас. Склонни сте да действате под влиянието на емоциите си, за което може да съжалявате впоследствие.
ТЕЛЕЦ - Ще сте в много добро настроение, особено ако получите добри финансови вести. Ще започнете да правите планове как да изхарчите спечелените допълнително пари.
БЛИЗНАЦИ - Днес в работата няма да ви спори особено това, с което се захванете. Най-вероятната причина е, че у дома имате проблеми, които ви пречат да се съсредоточите върху служебните задължения.
РАК - Самочувствие и желание за действие няма да ви липсват и може би тъкмо заради това ще ви възложат куп задачи. Търпението ви ще е завидно, но ще имате нужда от един по-нестандартен подход.
ЛЪВ - Днес няма да ви е много до работа, а се налага да свършите доста неща. Опитайте да съчетаете приятното с полезното и да се забавлявате докато работите.
ДЕВА - Днес ще бъдете изпълнени със сили и енергия да се справите с огромен брой служебни задачи. Използвайте ефективно всяка минута, не си позволявайте много дълги почивки.
ВЕЗНИ - Има тенденция да виждате хората и събитията около вас в розова светлина. Опитайте се да гледате на живота по-реалистично. Бъдете по-настоятелни в изискванията си към хората около вас.
СКОРПИОН - Ще търсите начин да изявите себе си, да докажете на всички около вас колко сте способни. Амбициите ви са големи, но може да се сблъскате с някои трудности в осъществяването им.
СТРЕЛЕЦ - Днес е един от добрите ви дни. Гледате на бъдещето с оптимизъм, макар и не всичко около вас да е оцветено в розови краски. Дайте и на хората около вас надежда и вяра в идните дни.
КОЗИРОГ - Започвате уверено деня, ще имате желание да си сътрудничите с колегите. Дребните им недостатъци няма да ви впечатляват, днес ще ви вълнуват само истински стойностните неща.
ВОДОЛЕЙ - Ако очаквате финансови постъпления, то днес със сигурност ще ги получите. Денят е изключително благоприятен за печелене на пари, затова гледайте да използвате времето днес пълноценно.
РИБИ - Днес сте настроени оптимистично, също така, имате голямо желание да поучавате хората около вас, да споделите знанията си. Единствената опасност е да им досадите с приказките и поученията си.

ПРОГНОЗА НА АСТРОЛОЖКАТА ОКСАНА ЗА 2013 ГОДИНА /ВИДЕО/

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

ХОРОСКОП НА НДТ ЗА 2013 Г.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди