изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:34 EEST
19 кандидати за народни представители издигат от ССД-Варна    
Политика19 кандидати за народни представители издигат от Съюза на свободните демократи във Варна, съобщи на пресконференция днес лидерът на ССД и кмет на София Стефан Софиянски.

Той присъства на общо събрание на клубовете на Съюза на свободните демократи в областта. Софиянски е издигнат за водач на депутатските листи във Варна, София и Велико Търново. Според коалиционното споразумение между трите партии ССД, ВМРО и БЗНС-НС първите двама в листата във Варна трябва да са от ССД, посочи Софиянски. Той допълни, че присъствието на коалиционните партньори в листите ще бъде равнопоставено.

Очаква се в столицата лидерите на трите партии ССД, БЗНС-НС и ВМРО да бъдат водачи на листите в трите избирателни района, каза още лидерът на ССД. В 27 района, включително с варненския са определени депутатските листи. Търговище, Добрич, Ловеч и Стара Загора са четирите района, в които предстои да бъдат обявени листите, информира Софиянски. Той посочи, че през май ще бъдат създадени обобщените депутатски листи, а най-късно през април трябва да започне предизборната кампания.

В коалицията ССД, ВМРО, БЗНС-НС има много добро допълване. В този формат тя разполага с най-добрите структури в България, заяви лидерът на ССД. В 238 от общо 264 общини коалицията има действащи структури. Според Софиянски този факт действа като много голям катализатор в подготовката за предстоящите парламентарни избори.

По повод желанието на ДСБ да се явят самостоятелно на изборите, Софиянски каза “Костовистите, оставайки сами ще заложат изцяло на негативната кампания”. Не се борим за едни и същи избиратели, допълни лидерът на ССД. Той отново потвърди, че коалицията ССД, БЗНС, ВМРО е отворена за разговори с другата дясна коалиция СДС, ДП, Гергьовден. По повод развитието на отношенията със земеделците, Софиянски заяви, че те са приоритет на лидерът на БЗНС-НС Анастасия Мозер. Тя има двата гласа на коалиционните партньори, заяви лидерът на ССД.


 


Сходни връзки

19 кандидати за народни представители издигат от ССД-Варна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди