изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:26 EET
Изабела Рифатова още не е в Добрич    
СпортИзабела Рифатова все още не се е присъединила към женския национален тим по вдигане на тежести, който се подготвя в Добрич за предстоящото европейско първенство. Шампионатът на Стария континент започва на 16 април в София.

Изабела Рифатова все още не се е присъединила към женския национален тим по вдигане на тежести, който се подготвя в Добрич за предстоящото европейско първенство. Шампионатът на Стария континент започва на 16 април в София.
По незнайни причини опитната Изабела Рифатова все още е при семейството си в град Варна, вместо да води занимания в спортната зала с останалите националки. Вчера треньорката на представителния ни тим Даниела Керкелова каза за "ндт СТАДИОН", че предстои тази седмица да проведе заключителен разговор за това дали Изабела Рифатова ще се готви за европейското. "Имам информация, че през януари Изабела е била болна, а през февруари е лекувала детето си. Не знам какви са намеренията на състезателката за мястото й в националния тим в кат. до 53 кг и дали тя е към другия лагер, който иска смяна на ръководството. Това не ме интересува. На тежкоатлетката гледам само като на състезателка, която - ако е във форма, ще участва на европейското. В противен случай за мястото й ще спорят Донка Минчева и Силвия Ангелова" - каза Керкелова.
Междувременно в „Държавен вестник" излезе обявата, която свиква общо събрание на Българската федерация по вдигане на тежести на 2 април от 10 часа в зала „Родина" на Националния стадион „Васил Левски". Дневният ред е от 4 точки, като третата е избор на нов президент на федерацията. За поста ще се борят сегашният шеф Андон Николов, олимпийски шампион от Мюнхен'72, и бизнесменът Младен Мутафчийски, собственик на комплекса „Хелена ризортс" в Слънчев бряг.
Треньорката на дамския национален тим Даниела Керкелова заяви, че няма да коментира предстоящото общо събрание и каза само, че последната дума ще имат клубовете. "ндт СТАДИОН" разбра, че повечето от клубовете са на страната на бизнесмена Младен Мутафчиев, който обещал да налее доста пари за този спорт с големи български успехи в историята. СТАДИОН
 


Сходни връзки

Изабела Рифатова още не е в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди