изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:45 EEST
ОЩЕ 20 000 ЛЕВА СА НУЖНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕСИСЛАВ    
Общество17 424 лева са събрани до момента за лечението в Москва на 24-годишния Десислав Димов от Добрич, съобщи за НДТ майка му Антоанета Малева.

 Нужната сума е в размер на 37 000 лева, така че са необходими още около 20 000 лева. От благотворителната изложба-базар, организирана от община Добрич, заедно с анонимни дарения в касичките, от платени покани са набрани 4 651 лева. През последните няколко дни се проведоха и три благотворителни спектакъла, от тях са набрани 842 лева. Поименните дарения са на обща стойност 691,12 лева. Прави ми впечатление, че даряват обикновени хора, на които изказвам безкрайна благодарност, сподели А. Малева. Тя не скри вълнението си от жеста на учителка на 4 клас от ОУ "Стефан Караджа". Жената почти през ден водела учениците си, за да разгледат изложбата-базар и да си купят мартеничка.
Ясна е вече и следващата проява, организирана от общината, чрез която ще се набират средства за лечението на Десислав. Това ще е благотворителен пролетен концерт на добрички дарования, който ще се проведе в младежки дом "Захари Стоянов".

 


Сходни връзки

ОЩЕ 20 000 ЛЕВА СА НУЖНИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЕСИСЛАВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.25 секунди