изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:03 EET
В ИРАК ВСИЧКО Е СПОКОЙНО, НО УБИВАТ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ!    
Коментари

Димитър ДУКОВ 

В Ирак всичко е спокойно!

Аз мисля, че никой не вярва на това твърдение на Българската национална телевизия. Нито на Министерството на отбраната. Нито на която и да е държавна институция или държавник.

В Ирак убиват български войници. В Ирак убиват и едните, и другите, и третите... Имам чувството, че всеки убива, когото сметне за добре.

Така стана и в петък, когато мъртъв падна осми български войник. Не вярвам на нито едно разследване, което ще докаже кой е убил редник Гърди Гърдев. Така, както е трудно да се вярва на изявленията на официалните американски служби кой и защо стреля и уби началника на разузнаването на Италия в Ирак, когато откарваше спасената журналистка Джулиана Сгрена към летището в Багдат.

В Багдат е касапница и тя няма да спре скоро.

Всеки българин си има свое лично мнения за ставащото в Ирак и за нашето участие там. Уважавам всяко мнение, тъй като активното българско присъствие в Ирак се разпростира в цялата дъга на интереси - от държавния ни дълг, през участието ни в НАТО и присъединяването ни към Европейския съюз, без да изключвам партийни и лични пристрастия.

Какво е мнението на читателите на електронното издание на НДТ?

В анкетата на http://ndtnews.hopto.org са участвали 606 души. Нопомняме, че електронното ни издание е четено в 123 страни, разбира се, най-вече от българи и в България. Те отговаряха на въпроса: Трябва ли България да изтегли военния си контингент от Ирак? Ето и отговорите:

1. Да  289 (46.92%)

2. Не  311 (50.49%)

3. Не мога да преценя  16 (2.60%)

/Следва в утрешния брой/

Коментарът е подготвен на 6 март за печатното издание, когато още нямаше информация за реалните убийци на редник Гърди Гърдев.

 

 


Сходни връзки

В ИРАК ВСИЧКО Е СПОКОЙНО, НО УБИВАТ БЪЛГАРСКИ ВОЙНИЦИ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди