изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:25 EEST
Диана и Батето в партията на Гроши    
Любопитно Фолкзвездата Диана и шефът на БФС Иван Славков са поканени да станат първите членове на най-новата партия у нас. Тя е учредена от бигбрадърът Гроши и се нарича Българска дамаджан партия (БДП). “По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик” е нейната платформа.

 Лидерът на партията уточни, че това няма да е организация за пропаднали алкохолици, а на майсторите пиячи, естети, почитателите на българските вина и ракии. Членовете на движението трябва да умеят да общуват с чашката, а не просто да се давят в нея. Точно затова Гроши е поканил за първи членове двама от най-видните ценители на високоградусови напитки. С Диана бигбрадърът се запознал на изложението “Винария” в Пловдивския панаир, където винарната на певицата “Шато де Вал” спечели три награди от Националната лозаро-винарска камара. Още щом й предложил тя се съгласила да се включи в партията. Отправена е и официална покана към най-влиятелния човек в спорта Иван Славков. За тях са запазени партийните книжки с номер 001.

Партийната централа на БДП ще е винарска изба с дълга делегационна маса. Дневните точки са 200 грама ракия на екс и ходене в права линия, две или три репички необходими за мезе на два кашона ракия, каза къде на шега, къде сериозно Гроши. Единствените изисквания за прием в редиците на БДП е кандидат-членовете да носят на алкохол и да не повръщат след препиване, и да са над 18 години, допълни още бигбрадърът.

Фолкзвездата Диана е готова да напише и изпее нова песен в чест на новата формация и с нетърпение очаква първия конгрес. Още от сега тя се готви да почерпи всички с гордостта на винарната й - "Кларет" - уникално вино купаж от 8 сорта, което прави единствено "Шато де Вал" край Видин.

 


Сходни връзки

Диана и Батето в партията на Гроши | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди