изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:08 EET
ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА АПАШИ, КРАЛИ ОТ ФИРМИ    
Ред и сигурностСлужители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ са задържали двама добричлии - на 25 и 28 години, информираха от РДВР вчера. Те са заподозрени в това, че в края на февруари разбили помещение на фирма, намираща се в покрайнините на Добрич и откраднали електрорежещи машини, електромотори, инструменти и друго скъпоструващо оборудване.

 След задържането им част от вещите са иззети от полицията и върнати на фирмата. Задържаните лица са криминално проявени и са осъждани. Работата по изясняването на случая продължава. На задържаните е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". По случая е образувано полицейско дознание.
След незабавни оперативни и заградителни мероприятия от полицейски автопатрули на СОД при РДВР и Първо РПУ в жк "Балик" в Добрич са задържани две 18-годишни момчета. Те са заподозрени, че непосредствено преди задържането са извършили кражба на метални профили, собственост на добричка фирма. Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство, казаха още от РДВР.
 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ЗАДЪРЖА АПАШИ, КРАЛИ ОТ ФИРМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди