изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:06 EEST
ПРЕЗ МАЙ ЩЕ ОТКРИЯТ ИГРИЩЕТО ПО ХОКЕЙ В АЛБЕНА    
ТуризъмНа 25-и май в Албена ще бъде открито новото игрище за хокей на трева. Тогава започва Балканският шампионат за деца до 14 години, съобщи на пресконференция в София изпълнителният директор на БФ по хокей  Антонио Антонов.

На 25-и май в Албена ще бъде открито новото игрище за хокей на трева. Тогава започва Балканският шампионат за деца до 14 години, съобщи на пресконференция в София изпълнителният директор на БФ по хокей  Антонио Антонов.
Припомняме, че инвестиционният проект с участието на Международната федерация е на обща стойност около 1 милион лева и е в последен етап на изпълнение. До началото на април ще завърши изграждането на основата и дренажната система, а месец по-късно ще бъде положена и изкуствената настилка. Игрището ще бъде използвано и от футболисти и ще възвърне вложените средства бързо, са изчислили от "Албена" АД, които са инвеститори на част от проекта.
От 11-и до 13-и март в Албена 8 мъжки и 4 женски отбора ще се надпреварват в държавното първенство в зала по хокей на трева. Победителите ще получат правото да участват догодина в Европейските клубни турнири в зала. Фаворити са мъжкият отбор на Минно-геоложкия университет и хокеистките на НСА, които спечелиха шампионската титла за 2004 година.
През април в перлата на българското Черноморие ще се проведат зоналните първенства по хокей, в които ще участва тимът на "Добрич Бул 2002" с треньор Дануша Ялъмова. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕЗ МАЙ ЩЕ ОТКРИЯТ ИГРИЩЕТО ПО ХОКЕЙ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди