изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:41 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ 

ОВЕН - Днес ще сте в много добро настроение, може да получите дългоочакван подарък и много внимание - факт, който допълнително ще повиши самочувствието ви. Настроени сте романтично през целия ден.
ТЕЛЕЦ - В този ден ще отбележите ръст в професията си, независимо от това в каква точно сфера е тя. Внимавайте да не се възгордеете от признанието, което ще получите.
БЛИЗНАЦИ - Ще се адаптирате бързо към промените в работната среда. Имате желание за работа и ще се заемете с удоволствие с задължения, които по принцип намирате за неприятни. Не се тревожете за пари.
РАК - Днес сте настроени романтично и ще имате много хубав ден и партньорът няма как да не откликне на чувствата ви. Работният ден ще премине бързо и неусетно, а вечерта отделете изцяло за забавления.
ЛЪВ - Днешният работен ден ще се отличава с повишена активност на деловите контакти. Използвайте благоприятните възможности, който ще ви се предоставят за успешен бизнес.
ДЕВА - Много срещи, нови запознанства ще ви съпътстват през този ден, получавате и интересни предложения за работа. Какво повече бихте могли да желаете?
ВЕЗНИ - Романтичното настроение, което ви е обзело, ви пречи да се концентрирате върху служебните си ангажименти. Но днес все пак отделете повече време за да реализирате сърдечните желания.
СКОРПИОН - Днес е добър ден за вашата професионална реализация. Може да получите подкрепа от страна на колегите си по въпроси, за които те досега са се изказвали негативно.
СТРЕЛЕЦ - Един ден, в който душата ви ще се изпълни с много радост, с много любов. Запазете това вътрешно състояние колкото се може по-дълго! Звездите ще ви закрилят.
КОЗИРОГ - Ще бъдете обсипани с много комплименти и внимание. Не се питайте дали са искрени, приемете ги с благодарност. Днес ще се чувствате малко отнесени и романтично настроени.
ВОДОЛЕЙ - Всички изненади, които ще ви сполетят през този ден, ще бъдат приятни. Много срещи, много обаждания по телефона, много цветя, много романтика...
РИБИ - Днес хората от вашето обкръжение ще се надпреварват да бъдат мили със вас. Де да беше така и през цялата година... Все пак благодарете им за уважението, което ви оказват.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.77 секунди