изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:32 EEST
ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА - 140 ЗАГИНАЛИ И 1328 РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФИ    
НовиниПътната обстановка в страната

Пътищата в страната са проходими при зимни условия. Поради свлачища временно са затворени пътищата Кюстендил- Раково и Смоличано - Пелатиково. Затворен само за товарни автомобили е пътят Белица- Загражден и рудник "Дружба"- Рожен. Заради снегонавявания във Видински регион са затворени пътищата Киряево- Раковица, Шишенци- разклона за с. Бориловец, Мали Дреновец- Извор- Димово, Церова вода- Буковец. Поради свлачище между 91 и 96 км. по пътя Кричим- Девин движението се извършва само в едната лента. Движението на товарни автомобили  с тегло над 5 тона по пътя Розовец- Павел баня е забранено заради отнесен пътен насип. Всички автомобили да са с вериги, товарните без ремаркета и полуремаркета през проходите Петрохан, Рожен, Пампорово и Превала, в района на Доспат, по пътищата Сатовча- Доспат- Борино и Гоце Делчев- Катунци. Само товарните да са с вериги, без ремаркета и полуремаркета по пътищата Батак- Доспат и Сливен - Стара река. Тази сутрин започна интензивно снеговалеж в района на Брезник и Трън. Видимостта е намалена до 300 метра. Вали силно и в района на "Козница".   

При катастрофи от началото на годината в страната са загинали 140 души, други 1328 са ранени, от тях 8 с опасност за живота. Вчера има един загинал.

 


Сходни връзки

ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА - 140 ЗАГИНАЛИ И 1328 РАНЕНИ ПРИ КАТАСТРОФИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди