изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:16 EEST
ДВЕТЕ "Б" ГРУПИ ЩЕ СА ЯСНИ ПРЕЗ АПРИЛ    
СпортФорматът на двете "Б" групи за сезон 2005/2006 година ще бъде обявен в началото на април. Това обяви за "Фокус" изпълнителният директор на БФС Стефан Капралов.

Форматът на двете "Б" групи за сезон 2005/2006 година ще бъде обявен в началото на април. Това обяви за "Фокус" изпълнителният директор на БФС Стефан Капралов. "Както знаете, Изпълкомът взе решение за разделянето на "Б" група на две по 14 отбора. Аз участвам в работна група, която трябва да прецени кой от двата варианта е по-удачен. Това са север-юг и изток-запад. Нашето становище ще бъде ясно в началото на април" - заяви Капралов. Той е категоричен, че увеличаването на отборите във втория ни ешелон не е с предизборна цел. "Идеята на БФС е да помогне за възраждането на футболни центрове, които в последните години бяха замрели. Искаме да дадем възможност на повече отбори да играят в "Б" група, а защо не и в "А" след това. Забелязвам, че на много места в страната цари ентусиазъм след решението на Изпълкома за две "Б" групи" - допълни изпълнителният директор на БФС.
 


Сходни връзки

ДВЕТЕ "Б" ГРУПИ ЩЕ СА ЯСНИ ПРЕЗ АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди